Vásárolj kényelmesen

több ezer termékünkből

Szerviz

Garancia időn túl is

Szakértő segítség

Kérdezd munkatársainkat

Biztonságos vásárlás

SSL titkosítással

A hét őrült akciója

Kihagyhatatlan ajánlat már csak:

DigitalWeb Blog

TOP 5 OKOSÓRA, AMELYEK EGYTŐL EGYIG BELEILLENÉNEK EGY JAMES BOND FILMBE!

2020.10.21 10:24
TOP 5 OKOSÓRA, AMELYEK EGYTŐL EGYIG BELEILLENÉNEK EGY JAMES BOND FILMBE!

Hihetetlen, hány embertípus van. Viszont adunk egy erős fordulatot ennek a kijelentésnek: górcső alá veszünk néhány embertípust, akik egytől egyig kötelező karakterei a Bond filmeknek, és elmondjuk, milyen karóra is illene hozzájuk. Ha felismered magad valamelyikben, a hiba nem a Te készülékedben van. Sőt! Hiba nincs is! Egyszerűen csak megtaláltad a hozzád leginkább passzoló órát! Lássuk: TOP 5 okosóra, amelyek biztosan ott lennének a kémfilmek karaktereinek csuklóján!

Hihetetlen, hány embertípus van. Viszont adunk egy erős fordulatot ennek a kijelentésnek: górcső alá veszünk néhány embertípust, akik egytől egyig kötelező karakterei a Bond filmeknek, és elmondjuk, milyen karóra is illene hozzájuk. Ha felismered magad valamelyikben, a hiba nem a Te készülékedben van. Sőt! Hiba nincs is! Egyszerűen csak megtaláltad a hozzád leginkább passzoló órát! Lássuk: TOP 5 okosóra, amelyek biztosan ott lennének a kémfilmek karaktereinek csuklóján!

1. A klasszikus szereplőre való óra, aki csak akkor szólal meg, amikor kérdezik.

WATCH HUAWEI WATCH GT 2 CLASSIC 46MM LEATHER BROWN

Webshopunk órája valódi klasszikus hatással járul hozzá outfitedhez. Egy laza öltöny, egy lazán kötött nyakkendő, ez az óra, és máris egy Bond film kanapéján ülve érezheted magad, ahol a beszélgetésekkor többnyire csak fesztelenül mosolyogsz, ám mikor megszólalsz, mindenki rád figyel. A HUAWEI WATCH GT megállás nélkül új és új határokat feszeget: azon dolgozik, hogy folyamatosan növelje az akkumulátor üzemidejét. Okosórád akár 2 héten keresztül is hű társad lehet merülés nélkül. A minimalista design ráadásul hozzájárul az elegáns külsőhöz! Üvege 3D, ami újdonságnak számít az óragyártás iparágában! AMOLED kijelzővel felszerelt HUAWEI WATCH GT 2-esünk rendkívül pontos érintési reakcióval bír, hogy órád egy tized másodperccel se maradhasson le a történésekről. A Te történéseidről. Termékünk a pulzust és az elégetett kalóriát is nyomon követi. Emellett bármikor kezdeményezhetsz, vagy épp fogadhatsz hívásokat vele, hogy egy perccel se maradj le a fontos beszélgetésekről! Ahol már nem csak könnyedén fogsz mosolyogni, hanem nevetni is. Légy a valódi laza arc, akinek öltözéke mellett másik kirívó stílusjegye az órája lesz!

2. A sportos, akit mindig James Bond mellett látunk. Főleg az autós üldözéseknél.

WATCH HUAWEI WATCH GT 2E 46MM RED

Mindenkinek kell egy társ. Nincs ez másképp az akciófilmek esetében sem. Légy Te most ez a karakter, akitől nagyon sok más szereplő is függ a történetben. Hangsúlyozd ezt óráddal! WATCH HUAWEI WATCH GT 2E 46MM RED okosóránk extravagáns, mégis divatos külseje mellett 85 különböző edzésmóddal rendelkezik: a sziklamászás, a parkour, az utcai táncolás vagy a gördeszkázás mostantól mindig csapatsport lesz: Te az óráddal. Az órád Veled. Emellett okosóránk könnyen átlátható elemzést ad az edzésekről, és professzionális tanácsokkal fog ellátni azokat illetően. A Pihenési idő funkció pedig kiszámolja, hogy az edzés intenzitásától függően mennyi pihenésre van szükséged. Mi megmondtuk: mindenkinek kell egy társ. Neked legyen ez az órád most! WATCH HUAWEI WATCH GT 2E 46MM RED óránk tökéletes partner lehet az edzéseken – és az akciójelenetek forgatásánál.

3. Egy igazi Bond lány, aki nélkül nem Bond film a Bond film.

WATCH SAMSUNG GALAXY ACTIVE 2 R820 44MM ALUMINUM ROSE GOLD

Galaxy Watch Active 2 (44mm) – Aluminium Rose Gold

A film felénél egyszer csak meglátjuk a sziluettjét. Aztán teljes valóját. Aztán bemutatkozik a főszereplőnek. És íme: egy Bond film szerelmi szála. De egy erős szerelmi szálhoz erős kellékek is kellenek: WATCH SAMSUNG GALAXY ACTIVE 2 R820 44MM ALUMINUM ROSE GOLD okosóránkkal egy ilyen szerelmi történet csakis beteljesülésre lehet ítélve. Óránk tested és lelked egyaránt figyeli: stresszfigyelő funkciónk feltérképezi stressz szinted, és a pörgős, feszült időszakokra személyre szabott légzésgyakorlatokat alakít ki számodra, hogy a nyugalom sose legyen időszakos! Ép testben ép lélek, ép lélek körül ép test!  Normál használat mellett az akkumulátor akár egy napot is kibír! Az órát akár járatlan utakra is magaddal viheted: a Galaxy Watch Active2 jól bírja a gyűrődést, így az sem baj, ha éppen James Bonddal készültök kiugrani egy helikopterből, miközben az másodperceken belül felrobban! És nincs ejtőernyőtök sem. Spoilerveszély: az órádnak nem lesz akadály a rázós helyzet! Ahogy Nektek sem! Légy egy valódi, elegáns, csinos, modern Bond lány, aki szimplán a megjelenésével teljessé teszi az egész filmet!

4. A designos, aki mindig késve toppan be, ezt követően a kamera közelről végighalad rajta lassan, a talpától egészen a feje búbjáig.

WATCH SAMSUNG GALAXY ACTIVE 2 R830 40MM STAINLESS STEEL SILVER

Bizonyára mind ismerjük azt a szereplőt, aki annyira vagány, hogy pont egy olyan mondat közepén lép be a jelenetbe, hogy azt hirtelen be is tudja fejezni, és hirtelen ekkor odaugrik a kamera, hogy ki lehet ez a menő arc. Nos, óránkkal Ő Te vagy.WATCH SAMSUNG GALAXY ACTIVE 2 R830 40MM STAINLESS STEEL SILVER óránk laza, mégis egyedi stílust kölcsönöz viselőjének, hogy Te is elég cool lehess: fejezd be aztán bárki mondatát úgy, ahogy akarod! Ha valaki azt mondja, hogy „olyan éhes vagyok, elmegyek a boltba és…”, nyugodtan csapd oda, hogy „…és veszel nekem kaját.” Döntsd el, hogy Bluetooth vagy LTE szabványú, 40 vagy 44 mm-es méretű, rozsdamentes acél vagy pehelykönnyű alumínium anyagú készüléket szeretnél-e, amelynek egyébként szíjválasztéka is külön említést érdemel! Szóval? Függjön tőled a történet folytatása?

5. A pénztárcabarát, aki a háttérből figyeli a történteket, kommunikál a főszereplővel, szóval nélküle egy küldetés sem sikerülhetne.

Nem is lehetne jobb választás erre a szerepre, mint WATCH HUAWEI BAND 3E BLACK-ünk:

Watch Huawei Band 3E Black

Footwear funkciójának köszönhetően az óra minden egyes lépésed figyeli. Így járhatsz egy lépéssel saját magad előtt. Ilyen egy valódi „székes ember”, aki olykor fontosabb összetevője a sikeres küldetés receptjének, mint maga a főszereplő. Ha az óra készenléti üzemmódban van, akkumulátora akár 14 napig is működőképes lehet. Egy töltés akár 40 teljes órát is támogat futó üzemmódban, amely során okosóránk folyamatos figyelmeztető jelzéseket, riasztásokat, mozgás emlékeztetőket küld Neked, mindemellett pedig értesítést küld a bejövő hívásokról is! Ha James Bond hív, akkor muszáj felvenni! Légy az ember, aki mindig egy lépéssel jár fejben mindenki előtt! És mindenre legyen egy B terved! De órád most legyen az egyedüli A terved!