Vásárolj kényelmesen

több ezer termékünkből

Szerviz

Garancia időn túl is

Szakértő segítség

Kérdezd munkatársainkat

Biztonságos vásárlás

SSL titkosítással

A hét őrült akciója

Kihagyhatatlan ajánlat már csak:

DigitalWeb Blog

Gamer laptop elérhető áron? HP Pavilion 15 BC002NH elemzés

2017.08.21 12:33
Gamer laptop elérhető áron? HP Pavilion 15 BC002NH elemzés

Cikkünkben a HP otthoni multimédiás notebook szériájának egy új tagjával, a HP Pavilion 15-tel foglalkozunk, mely a vizuális munka és a szórakozás igényeit igyekszik kielégíteni, mindezt elérhető áron.

Sikerült vajon a HP-nak belépő áron egy felső kategóriákba sorolható laptopot alkotnia?

Rövidesen kiderül!

Cikkünkben a HP otthoni multimédiás notebook szériájának egy új tagjával, a HP Pavilion 15-tel foglalkozunk, mely a vizuális munka és a szórakozás igényeit igyekszik kielégíteni, mindezt elérhető áron.

Sikerült vajon a HP-nak belépő áron egy felső kategóriákba sorolható laptopot alkotnia?

Rövidesen kiderül!

A külcsín

A notebook a HP-tól megszokott letisztult és egyszerű formákkal rendelkezik, használati funkcióiban pedig a kényelmes és praktikus kialakítás volt a fő szempont.

Fémhatású borítása, könnyű vékony váza és a játékosokra optimalizált kényelmes klaviatúradizájn LED világítású billentyűzetével stílusos és praktikus külsőt kölcsönöz a notebooknak.

HP Pavilion 15 nyitva

15,6”Full HD 1080p kijelzője a filmőrültek nagy kedvence lehet, de a videojátékok világába is igazán élvezetes a belépés rajta keresztül. Kültéren azonban előbukkan a képernyő egyetlen kifogásolható tényezője. A fényes kijelzőn a visszatükröződések zavaróak lehetnek, valamint a képernyő fényereje 199 cd/m2 átlagértékkel egy kicsit elmarad a megszokottól, így a szabad ég alatt nem képes a maximumot nyújtani.

Mindezek ellenére a laptop színreprodukciója és színeltérése hozza az elvárt színvonalat, és a képernyő oldalsó betekintési szögekből is szép látványt nyújt, így belső terekben semmi sem árnyékolhatja be vizuális élményeidet.

HP Pavilion 15 felülről

Ha a PC kimeneti egységeiről beszélünk érdemes megemlíteni a hangrendszert is. A legtöbb notebookkal ellentétben a Pavilion 15 esetében nem kell tartani a dobozhangzástól. A Bang & Olufsen céggel együttműködve a HP egy új csapásirányt jelölt ki a laptop-hangszórók világában, és B&O PLAY hangrendszerükkel új szintekre emelték a zenehallgatás és a filmnézés élményét. A HP különleges Audio Boost  intelligens erősítővel működő technológiája dinamikus, tiszta hangot biztosít, hogy a csúcshangzásnál ne kelljen kevesebbel beérned.

Teljesítmény

Pillantsunk be a színfalak mögé és nézzük meg, mit is rejt a notebook pofás külseje!

A HP Pavilion szériájának ifjú tagja nem ok nélkül lett multimédiás notebooknak titulálva. Egyik legfőbb erénye a beépített 6. generációs Intel i5 6300 HQ processzor a maga 4 magjával és 6 MB gyorsítótárával, amely turbó üzemmódban akár 3,2 GHz teljesítményre is képes. Ezzel a sebességgel a laptopvilág élmezőnyét közelíti meg, és könnyedén futtatja a legkomolyabb multimédiás alkalmazásokat is.

Ha vérbeli gamernek tartod magad, esetleg vizuális munkákkal dolgozol, az NVIDIA GeForce GTX 950M videokártya elemi erejében nem fogsz csalódni. A 2 GB videomemóriával ellátott grafikus vezérlő a nagyobb igényű játékokat és alkotói szoftvereket is könnyedén futtatja.

A 4GB DDR 4-es memória pedig elegendő támaszt nyújt, hogy folyamataid gördülékenyen haladjanak. Mindezeken felül a laptop alapfelszereltségeként 1 TB HDD-t is kapott, így a hatalmas fájltömegek tárolása se jelent problémát.

HP Pavilion 15 gaming

Az energiagazdaságos megoldások kritikus szerepet játszottak az eszköz tervezésében, melynek a teljesítmény szempontjából legfontosabb előnyei egy csendes számítógép és a hosszú üzemidő. A notebookot egy töltéssel akár 9 órán keresztül használhatod. Gyorstöltéses technológiájával pedig az akkumulátor 90 perc alatt tölthető 90%-ra, hogy idomuljon a mozgalmas hétköznapjaidhoz.

Konklúzió

A HP multimédiás eszköze felszereltségéhez képest jelentősen alacsonyabb áron elérhető, mint kategóriájának versenytársai. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, a 6. generációs processzor és a 2GB Nvidia GeForce grafikus kártya könnyedén biztosítja számodra a szükséges lendületet.

Ha úgy érzed erre az eszközre van szükséged, tekintsd meg a terméket webáruházunkban, ahol kedvező áron vásárolhatod meg!

képek: computershopper.com; notebookcheck.net; forocoches.com