Vásárolj kényelmesen

több ezer termékünkből

Szerviz

Garancia időn túl is

Szakértő segítség

Kérdezd munkatársainkat

Biztonságos vásárlás

SSL titkosítással

A hét őrült akciója

Kihagyhatatlan ajánlat már csak:

DigitalWeb Blog

Genius gaming - a videojátékok gazdaságos zsenije

2017.08.28 12:18
Genius gaming - a videojátékok gazdaságos zsenije

A videojátékok korát írjuk, megannyi szuperszámítógéppel és gamerek számára készített segédeszközökkel. Ezeket az úgy nevezett gamer kiegészítőket radikális igénybevételre és hosszú távú használatra tervezik, a kényelmet és a felhasználhatóságot szem előtt tartva. A minőség azonban árkategóriájukban is megmutatkozik. Az asztronómiai árú gamer egerek, billentyűzetek és hangszórók világában a Genius termékei egy gazdaságos, mégis színvonalas alternatívát szolgáltatnak azok számára, akik nem szeretnének több tízezer forintot áldozni egy megbízható beviteli eszközre.

A videojátékok korát írjuk, megannyi szuperszámítógéppel és gamerek számára készített segédeszközökkel. Ezeket az úgy nevezett gamer kiegészítőket radikális igénybevételre és hosszú távú használatra tervezik, a kényelmet és a felhasználhatóságot szem előtt tartva. A minőség azonban árkategóriájukban is megmutatkozik. Az asztronómiai árú gamer egerek, billentyűzetek és hangszórók világában a Genius termékei egy gazdaságos, mégis színvonalas alternatívát szolgáltatnak azok számára, akik nem szeretnének több tízezer forintot áldozni egy megbízható beviteli eszközre.

A Geniust gyártó német KYE Systems számítógépes perifériák előállítására szakosodott, az utóbbi néhány évben indult „skorpiós” gamer sorozata pedig hamar belopta magát a játékosok szívébe megfizethető árú megbízhatóságával és magas színvonalával. Ugyan hivatalosan gamereknek készült, a Genius sorozata egyaránt lehet tökéletes társ az általános felhasználó számára is, aki a tartós minőséget szereti, ha a PC-jéről van szó.

Gaming egér

A Genius gaming sorozatának elsőszámú játékosai a Scorpion gamer egerek, melyek az ízléses megjelenésükről és a megbízhatóságukról híresek a játékosok köreiben. A Genius gamer egerei között a belépő kategóriától a profi színvonalig minden típus előfordul, így bárki megtalálhatja az igényeire szabott terméket.

A játékra tervezett egerek legfontosabb tulajdonsága a kényelmes és pontos használat, így ezek az eszközök elsősorban a precíz mozgásukról és ergonomikus formájukról híresek. Természetesen a stílus se lehet másodlagos egy játékos lelkű egyéneknek készült termék esetében. A Genius Scorpion sorozat jellegzetes skorpiómotívuma nem maradhat le ezekről a gamer egerekről, melyet legtöbbször LED megvilágítás tesz igazán harciassá (vagy ízléstelenné a stílusigénytől függően).

Ezek az egerek legtöbbször kétkezesek, tehát jobb és balkézben is egyaránt kényelmesen helyezkednek el, gombjaik funkciója pedig szabadon állítható a mellékelt szoftver segítségével. A programozható gombok mellett az egér DPI-je, azaz felbontása vagy érzékenysége is szabadon állítható, melyet a szoftveren belül különböző makrókként adhatsz meg. A funkció segítségével a használattól függően állíthatod be az egér „sebességét” és szabadon változtathatod, ha az internetet böngészed, vagy éppen egy FPS játékkol játszol.

Ezeket az egereket intenzív használatra fejlesztették, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú évekig társad marad majd. A 10-20 millió kattintásig megbízható egérgombok nem fognak cserben hagyni, bármire is használod őket.

Gaming billentyűzet

Egy játékos rendesen igénybe veszi klaviatúráját, nem kímélve a WASD gombokat és a szóközt, így a Genius gamer billentyűzet szériája különleges hangsúlyt fektet a strapabírásra és a kényelmes használatra.

Ezek a billentyűzetek szintén megannyi kategóriában előfordulnak, azonban minden esetben hatalmas árréssel maradnak el a gamer piacon megszokott, hasonló kaliberű termékektől. A billentyűzetek gombjait több millió leütésre tervezték, így garantáltan évekig megbízható játszótársad marad majd.

Legtöbb esetben, az egerekhez hasonlóan, a Genius billentyűzetei is kaptak speciális gombokat, amelyek multimédiás funkciókat töltenek be, mint a hangerőállítás vagy a videó lejátszás/megállítás. A gépelés és a játék egyaránt természetes könnyedséggel művelhető a gombok kialakítása és a kényelmes kéztámasz segítségével.

A megjelenés természetesen a billentyűzetek esetében is fontos szerepet kap, a LED billentyűvilágítás pedig nem csak látványos, hanem hasznos funkcióként is megállja a helyét az esti gépezések idején.

Gaming hangszóró és headset

Egy játékos szempontjából a hangzás, bár nem bemeneti egység, éppúgy kritikus szerepet tölt be, mint az előbb felsorolt perifériák. A Genius közismerten színvonalas hangszórói és fejhallgatói természetesen gamer kiadásban is megjelennek, a Scorpion sorozat letisztult, mégis futurisztikus stílusát követve.

Először is nézzük a játékosok számára készített hangszórók szériáját.

A 2.1 és 5.1 kiadásban is megjelent hangfal garnitúrák jellegzetessége, a monumentális erejű mélynyomó, mellyel a robbanások és a pusztítás hangjai pillanatok alatt harctérré alakítják szobádat. Bár a magas és a mély hangok nem hagynak kívánni valót maguk után, ez az előny a belépő kategóriás hangfalak esetében néha a középső hangsávok háttérbe szorítását eredményezi. Zenehallgatás közben tehát nem minden Genius gamer hangszóró adja vissza a teljes hangterjedelmet, játék és filmnézés esetében azonban a legmagasabb színvonalat élvezheted velük.

A Genius gamer headsetek egy igazi színvonalas fejhallgató-széria tagjai, minden felszereltséggel és tulajdonsággal, ami egy játékos számára szükséges lehet.

A GX szériás fejhallgatók alapfelszereltsége a csaták közbeni kommunikációra szolgáló beépített mikrofon, melyeket egy gombnyomással elnémíthatsz. Igazi ereje azonban kényelmes párnázott füleseiben rejlik, melyek zajszűrővel és erőteljes mélynyomókkal lettek felszerelve, hogy téged tökéletesen bevonjon, a veled együtt élőket pedig, amennyire csak lehet, kizárjon játékélményeidből.

Ezek az akár 7.1-es hangzásra is képes kiegészítők kedvező árukkal és kényelmes dizájnjukkal megszolgálták a magyar gamerek kitüntetett szeretetét.

Ha tehát előszeretettel csatlakozol be a videojátékok univerzumába, a Genius gamer szériája mindenképpen a tökéletes választást jelenti számodra. Strapabírásuk, stílusos kialakításuk és kedvező ár-érték arányaiknak köszönhetően a skorpió család tagjai az általános felhasználó számára is elérhetővé teszik a gaming technológia színvonalas vívmányait.

Segítségükkel, ki tudja, akár még egy felelősségteljes családanya is válhat titkon az űrcsaták rettegett harcosává.

Nézz körül webshopunk folyamatosan bővülő gaming kiegészítő kínálatában és szerezd meg a legzseniálisabb eszközöket!

Kérdésed van, vagy megosztanád tapasztalataidat gaming cuccaidról?

Alább, a szokásos helyen megteheted!

képek: genius-me.com; techporn.ph; us.geniusnet.com