Vásárolj kényelmesen

több ezer termékünkből

Szerviz

Garancia időn túl is

Szakértő segítség

Kérdezd munkatársainkat

Biztonságos vásárlás

SSL titkosítással

A hét őrült akciója

Kihagyhatatlan ajánlat már csak:

DigitalWeb Blog

Otthoni eszközök egészséged megőrzésére

2017.06.27 12:50
Otthoni eszközök egészséged megőrzésére

Érezted már úgy, hogy felgyorsult életedben egyszerűen nincs időd már saját egészségedre sem?

Ez sajnos jelenlegi társadalmunk egyik gyakran visszatérő jelensége, úgyhogy ne aggódj, nem vagy egyedül! Sokan szenvednek időhiányban, ha önmagukról van szó, és döntenek úgy, hogy egy kis mellkasi szúrás, vagy néhány hirtelen szédülés még nem a világ, és ilyen apróságok miatt nem érdemes orvoshoz fordulni.

Érezted már úgy, hogy felgyorsult életedben egyszerűen nincs időd már saját egészségedre sem?

Ez sajnos jelenlegi társadalmunk egyik gyakran visszatérő jelensége, úgyhogy ne aggódj, nem vagy egyedül! Sokan szenvednek időhiányban, ha önmagukról van szó, és döntenek úgy, hogy egy kis mellkasi szúrás, vagy néhány hirtelen szédülés még nem a világ, és ilyen apróságok miatt nem érdemes orvoshoz fordulni.

Gyakran valóban nem engedhetjük meg magunknak, hogy minden apró tünettel a háziorvosunk rendelőjében várjuk türelmesen sorunkat, azonban szerencsére van más megoldás is egészségünk felelős védelmére. A modern technológia vívmányainak segítségével meglepően széleskörű diagnózist állíthatunk fel önmagunkról otthonunk kényelmében.

Természetesen komolyabb panaszokkal mindenképpen érdemes orvosodat felkeresned, az alábbi eszközök azonban nagyban segítenek majd abban, hogy kiderítsd, egy egészségügyi rendellenesség okozza-e fejfájásodat vagy a hirtelen jött fáradtságot.

Pulzusmérő (pulzoximéter)

Pulzoximéter

Szívfrekvenciád állandó ellenőrzéséből rengeteg következtetést levonhatsz hosszú távú egészségi állapotodra vonatkozólag.

Néhány éve még egy pontos, megbízható otthoni pulzusmérés bonyolult vérnyomásmérők segítségével, helyhez kötve, percekig mozdulatlanul maradva volt csak lehetséges.  A technológia fejlődésével azonban a pulzus diagnosztizálása is merőben leegyszerűsödött.

Az apró, stílusos pulzoxiométert ujjadra helyezve néhány másodperc alatt ellenőrizheted pulzusodat. Akár út közben is viselheted, sőt, némely eszközt egy teljes napon át is magadon tarthatsz, hogy részletes kiértékelést kapj szívfrekvenciád mellett az artériás oxigénszintedről is. A legtöbb eszközön riasztási funkció is aktiválható, hogy azonnal tájékozódhass, ha a rendszer valami rendellenességet érzékel.

Vedd szemügyre pulzusmérő választékunkat webáruházunkban:

https://www.digitalweb.hu/spl/727113/Pulzoximeterek

 

Vérnyomásmérők

Vérnyomásmérő

Az emlegetett vérnyomásmérők rendkívül hasznos eszközök tudnak lenni az egészség megőrzésében, és mi, a DigitalWebnél őszintén ajánljuk mindenki számára a napi használatukat. El is mondjuk miért!

Ezekkel az eszközökkel idejében szűrhetjük ki olyan súlyos betegségek jelentkezését is, mint a stroke vagy a szívinfarktus. Napi használata pedig azért erősen javallt, mert így észreveheted a vérnyomásodban jelentkező visszatérő mintákat, melyekből rengeteg következtetés levonható.

Ezek a digitális eszközök rendkívül könnyen használhatóak, kiértékelésük azonban sokszor kevésbé evidens. Az alapszabályt nagyjából mindenki ismeri: a felnőttek esetében optimális vérnyomás a 90/60 és a 120/80 közötti értékek.

A modern technológiájú vérnyomásmérők segítségével azonban szisztolés és a diasztolés értékeid mellett megannyi hasznos információt szerezhetsz egészségügyi állapotodról.  Az olyan okos eszközökkel, mint a Beurer Bluetooth Smart technológiájú csuklós vérnyomásmérője, az automatikus pulzus- és vérnyomásmérés mellett, részletes adatokat kaphatsz, melyeket a szerkezet egyenesen okostelefonodra küld teljes kiértékelésre.

Segítségével a bonyolult adatok értelmezését egy ingyenes orvosi alkalmazás oldja meg helyetted és tájékoztat, ha valami rendellenességet érzékel. Egy ilyen eszközzel még egy hipochonder is nyugodtabban hajthatja fejét párnájára esténként.

Webáruházunk vérnyomásmérőit itt találhatod:

https://www.digitalweb.hu/szepsegapolas-es-egeszseg/egeszsegugyi-termekek/vernyomasmerok

 

Lázmérők

Homlok lázmérő

Egy rendkívül triviális, mondhatni ősi egészségdiagnosztikai szerkezet, a lázmérő minden háztartásban alapfelszereltség.

A mára már betiltott klasszikus higanyos mérők és a lassan dolgozó digitális lázmérők azonban, valljuk meg, nem számítanak hatékony és időtakarékos eszközöknek napjainkban. Ha te is így gondolod és eleged van már a percekig tartó, mozdulatlan lázmérésektől, egy jó hírünk van számodra: a technológiai forradalom vihara a lázmérők országát is elérte.

Korunk lázmérőinek segítségével akár másodpercek alatt állapíthatod meg testhőmérsékletedet tökéletes pontossággal. Az expressz lázmérők például 10 másodpercen belül képesek kideríteni, hogy mennyire komoly a baj, de léteznek még kifinomultabb mérőeszközök is.

Az izgága gyermekek és a folyamatosan rohanásban lévő felnőttek számára kifejlesztett, a fülben vagy homlokhoz érintve mérő Beurer FT 65 1 másodperc alatt képes pontos adatokkal szolgálni egészségügyi állapotukról.

Webáruházunkban megannyi különleges lázmérővel állunk rendelkezésedre. Vess rájuk egy pillantást az alábbi linken:

https://www.digitalweb.hu/szepsegapolas-es-egeszseg/egeszsegugyi-termekek/lazmerok

Diagnosztikai mérlegek

Diagnosztikai mérleg

A mérlegek fiatalabb generációi sokkal többet tudnak, mint testsúlyod megállapítása. Bár betegségek diagnosztizálására ezek a szerkezetek sem képesek, a diagnosztikai mérlegek rendkívül hasznosak tudnak lenni, ha egészséges életmódot folytatsz és szeretnéd pontosan nyomon követni fejlődésedet. Ezek a mérlegek súlyod mellett a testzsír, testvíz, csont és izomarányokat is lemérik és számadatokként közlik veled.

Ha érdekel, hogy ez mégis hogyan lehetséges, mi utána jártunk a kedvedért. Használat előtt a diagnosztikai mérlegek elkérik néhány adatodat, pontosabban a magasságodat, az életkorodat és a mozgási szintedet, ezek megadása után pedig a mérleg két szélén lévő elektródákra kell mezítláb ráállnod.

A mérleg elektródái apró (érzékelhetetlen) elektromos rezgéseket küldenek keresztül testeden. A rezgések által szerzett értékek pedig visszakerülnek a mérleg memóriájába. Számítógépedre is csatlakoztatva, a testedről szerzett adatokat részletesen kielemezheted, így egyszerűbben követheted életstílusod hatását szervezetedre.

Válogass diagnosztikai mérlegek széles kínálatából. Webáruházunkban nincs hiány a különleges testmérlegekben:

https://www.digitalweb.hu/szepsegapolas-es-egeszseg/egeszsegugyi-termekek/merlegek

Neked melyik kütyüre lenne leginkább szükséged? Oszd meg velünk a szokásos helyen!

Képek: http://www.droidopinions.com