Vásárolj kényelmesen

több ezer termékünkből

Szerviz

Garancia időn túl is

Szakértő segítség

Kérdezd munkatársainkat

Biztonságos vásárlás

SSL titkosítással

A hét őrült akciója

Kihagyhatatlan ajánlat már csak:

DigitalWeb Blog

5+1 kütyü amit semmiképp ne hagyj otthon, ha nyaralni mész

2017.07.08 11:46
5+1 kütyü amit semmiképp ne hagyj otthon, ha nyaralni mész

Egy nyaralás úgy az igazi, ha magunk mögött tudjuk hagyni a hétköznapokat és arra a néhány napra végre teljesen kikapcsolunk.
A valódi kényelemhez és kikapcsolódáshoz azonban szinte elengedhetetlen néhány elektronikai eszköz, ami segít lekötni figyelmünket a  hosszú úton, egy idegen helyen való tájékozódásban, vagy egyszerűen megörökíteni az elképesztő élményeinket.

Egy nyaralás úgy az igazi, ha magunk mögött tudjuk hagyni a hétköznapokat és arra a néhány napra végre teljesen kikapcsolunk.
A valódi kényelemhez és kikapcsolódáshoz azonban szinte elengedhetetlen néhány elektronikai eszköz, ami segít lekötni figyelmünket a  hosszú úton, egy idegen helyen való tájékozódásban, vagy egyszerűen megörökíteni az elképesztő élményeinket.

Vegyük sorra a leghasznosabb kütyüket amit nem érdemes otthon hagynod még nyaraláskor sem!

1. Okostelefon

okostelefon a kézben

A legegyértelműbb és legalapvetőbb eszköz, ami nélkül az emberek manapság a lábukat se nagyon rakják ki otthonról, egy nyaraláson különösen hasznosnak bizonyulhat. Legnagyobb előnye az, hogy kis helyen is elfér és szinte mindent ötvöz magában, amire szükséged lehet egy hosszabb úton. A zsebedben lapuló internet megadja azt a biztonságérzetet és információs bázist melynek segítségével könnyen elnavigálhatod magad egy idegen országban is. Legyen szó a GPS funkciókról, ha a szállásodat keresed, a több ezer hasznos applikációról ami megkönnyítheti az életedet, a naprakész hírekről és helyi információkról, vagy a túrád vizuális megörökítéséről, egy okostelefon elengedhetetlen társként bizonyulhat nyaralásod alatt. Csak találj wifit amikor szükséges és tégy róla, hogy ne a legrosszabb pillanatban merüljön le.

Kukkants be webshopunkba ahol mobiltelefonok széles választékával kényeztetünk el. Ha pedig egy igazán strapabíró, mondhatni elpusztíthatatlan okostelefont keresel, ajánljuk figyelmedbe a Caterpillar készülékeit.

2. Fényképezőgép

Kamera nyaralásra

Bár manapság telefonoddal is könnyedén megörökítheted nyaralásod legemlékezetesebb, (vagy az összes) pillanatait, mi mégis azt javasoljuk, hogy, következő nagy kalandodra vigyél magaddal egy megbízható digitális fényképezőgépet is. Egy valóban jó minőségű géppel nem játszhat egy ligában okostelefonoddal. Amellett, hogy csodálatos képeket és videókat készítesz vele, attól sem kell aggódnod, hogy gyakori használatával lemerül a kapcsolattartásra használt legfőbb eszközöd. Fontos, hogy minőségi kamerát válassz, de ne feltétlenül a legdrágább terméket, ha egy kalandos túra minden állomásának emléket szeretnél állítani. Valamint ne felejts el gondoskodni extra memóriakártyáról, ha nem szeretnéd, hogy folytonos képtörölgetéssel kelljen vesződnöd.

 

3. Egy könnyű laptop

Laptop a tengerparton

A nyaralása alatt mindenki szeretné maga mögött hagyni a munkát, azonban, mint tudjuk, sajnos erre nem mindig nyílik lehetőségünk. Minden hosszabb túrára érdemes magaddal szállítani egy "mobil irodádat" Ha egy gyors email megírásáról, elhalaszthatatlan elektronikus munkák elvégzéséről, vagy esetleg filmnézésről van szó, egy laptopnál jobb megoldást nem fogsz találni. A lényeg csak annyi, hogy egy könnyű és helytakarékos eszközt válassz, hogy csomagjaidat se terhelje le túlságosan. A töltőt pedig semmiképpen se felejtsd otthon!

Pillants rá webáruházunk széles laptop választékára ahol gyakori kedvezményekkel választhatod ki sokoldalú útitársad.

4. E-reader, vagy tablet

Tablet nyaralásra

Emlékszel amikor azt írtuk, hogy email gépeléséhez és filmnézéshez nincs jobb ötlet egy laptopnál nyaralásodon? Lehet, hogy kicsit elhamarkodott volt kijelentésünk. Amennyiben rendelkezel tablettel, vagy e-book olvasóval, ez a széles táskazsebben, vagy két póló között is könnyedén szállítható eszköz nyújthatja a tökéletes megoldást egy hosszú repülőút unalmas pillanataira. Olvashatod rajta kedvenc könyveidet, cikkeidet, vagy blogodat, sorozatot és filmet nézhetsz, de lövöldözhetsz madarakkal malacokra is, ha már meguntad a felhőbámulást. Egy telefonnal ellentétben a tabletek nagyobb képernyője könnyebb gépelést tesz lehetővé, így jegyzetelésre, vagy fontosabb üzeneteid megírására is használhatod. A tablet kamerája segítségével pedig remek szolgálatot tud tenni, ha videótelefonálni szeretnél az otthon maradtakkal.

5. Utazós töltő (power bank)

Power bank nyaralásra

Mit ér egy mindentudó okostelefon, ha bemondja az unalmast mikor a legnagyobb szükség lenne rá. Egy hordozható telefontöltő akár életmentő is lehet, ha nyaralásod során olyan helyeken barangolsz ahol nem találsz minden sarkon egy usb slotokkal felszerelt Starbucksot. Az úgy nevezett power bankok rengeteg formában, típusban és árkategóriában érkeznek, így érdemes alaposan átgondolni döntésünket. A legfontosabb dolog amire egy külső akkumulátor vásárlásánál figyelned kell, az az eszköz kapacitása. A milliamperórában (mAh) mért egység jelzi az eszköz elektromos töltésének mértékét, így, ha teljes töltöttséget szeretnénk, ez a szám meg kell, hogy haladja a tölteni kívánt akkumulátor kapacitását. Ügyelj tehát rá, hogy, ha telefonod, vagy tableted 2000 mAh kapacitású, a hozzá választott power bank legalább 5000 milliamperóra töltöttségű legyen, hogy telefonod kétszeres ideig maradhasson megbízható társad a kietlen terepeken.

Egy valóban tartós powerbankot keresel? Nézz szét mobiltelefon kiegészítőink között!

+1 Zajszűrős fejhallgató

fejhallgató a repülőn

Extra javaslatunk, ha életedet nem is mentheti meg, a nyugalmad megőrzésében biztosan segíteni fog. Mind ismerjük a helyzetet amikor egy hosszú kirándulás után megfáradva érünk be hotelszobánkba és a hőn áhított béke szigete helyett a szomszéd szobából átszűrődő Cobra 11 maratont vagyunk kénytelenek hallgatni. Ilyen esetekre valóságos felüdülést tud hozni egy minőségi kipárnázott fejhallgató. Nem kell többé hangháborúba szállnod a német tévécsatornákkal. Elég csak felvenni kényelmes fülesedet és bömböltetheted is kedvenc számaidat, nézheted zavaró elemek nélkül filmedet, vagy Skypeolhatsz békében az otthoniakkal.

Webáruházunk fejhallgató részlegén megannyi eszközt találhatsz, ami segít majd kizárni a zavaró elemeket.

Te milyen kütyüket viszel magaddal minden nyaralásra?

képek: lensrentals.com; finance.yahoo.com;traveller.com.au